MakeMake är samman med ZOOPLY registrerade varumärken från Heiss Development. Heiss Development har många års erfarenhet med utveckling av utställnings- och dekorationsuppbyggning.

MakeMake's huvudsyfte är att leverera material och know-how till kreativa människor. ZOOPLY är leverantör av färdiggjorda uppdrag till professionella utställningsverksamheter.

Heiss Development blir drivet av ägaren Erik Heiss som har utvecklat MakeMake konceptet och använder sin vetskap till många olika projekt. De flesta har MakeMake-betong som ledpunkt med försäljning till både privata och professionella kunder via denna webshop och kurser och undervisning i användandet av MakeMake. Utöver det använder Erik Heiss och hans team deras erfarenhet och sina kreativa idéer till att göra stora projekt för zoologiska parker, nöjesparker, butiker, akvarier och mycket mer.

Här blir MakeMake materialen använda till att göra konstgjorda träd, klippväggar, stensättningar, bänkar samt akvariebakgrund i ett av de hårdaste materialen på marknaden. Denna avdelning heter Zooply.dk
 

MakeMake dekorationsbetong

Materialet som är grundstenen för firman heter MakeMake modellerbar dekorationsbetong. Konceptet är utvecklat av Erik Heiss och har oanade användningsmöjligheter. Använd det till figurer i trädgården, skulpturer i hemmet, trädgårdsbänkar, trädgårdsbassänger och till stora klippväggar. Bara fantasin sätter gränser.
Du kan hitta inspiration till ditt nästa MakeMake-projekt här. Betongen är som lera att arbeta med, men den ska inte brännas. Är frostsäker och 3-4 gånger starkare än vanlig betong.

Sidan MakeMake Dekorationsbetong utvecklades när det tillkom kreativa material på webshopen, så som vårt favoritkoncept med Colour Fix och färgpigment som lämpar sig särskilt väl till betong men också som textilfärg med mera. Vi har material som latex och silikon som möjliggör att man kan tillverka sina egna avgjutningsformer samt alginat till 3D avgjutning där man har möjlighet att få detaljerade avtryck av händer, fötter och så vidare. Listan kan göras längre men gemensamt för våra material är att det kan användas till all tänkbara kreativa projekt du planerar.

Här under kan du se en video från 2012, där ägaren Erik Heiss är i dansk tv och berättar om MakeMake.