preload spinner

Betong

Den bästa betong för hobby och kreativt arbete

Är din stora hobby betong? Oavsett om du älskar att forma, även modell eller båda, det är där du hittar den betong du behöver. På MakeMake bär vi två typer av speciell betong; gjuten betong och modellbar dekorationsbetong som du kan läsa mer om nedan.

 

Flytande avgjutningsbetong

Köp speciell betong för betonggjutning. Avgjutningsbetong används för gjutning. Det är fem gånger så stark som vanlig betong, frostsäker och vibreringsfri. Betongen är snabbtorkande och kan deformeras efter 24 timmar. Med avgjutningsbetong får du ett trevligt och extremt hållbart resultat.

MakeMake Dekorationsbetong

Dekorationsbetong är speciell på grund av dess modellering egenskaper, som är bäst jämförbara med lera. Med denna modellering betong, till exempel, kan du skapa en ny akvarie bakgrunder / terrarie bakgrunder, konstgjorda stenar, vaser och växt hudar, skulpturer och trädgårdsfigurer. Bara fantasin är satt gränser.
Produkten är lätt att gå till och användas som hobby betong av kreativa själar, skulptur material av konstnärer och för att bygga dekorationer av hantverkare och yrkesverksamma.


Produkten är snabbhärdande, väderbeständig och frostsäker, vilket innebär att din karaktär kan vara ute året runt. Den kan stå både över och under vatten, så det kan användas för trädgårdsdamm, bäckar, akvarie bakgrund, etc. Betongen är ljusgrå när den hårdnar upp. När betongen är helt härdad efter en vecka är den 3 gånger starkare än vanlig betong.